image

Begeleiding in ondernemerschap

Team

Innovatief cluster

image

Begeleiding in ondernemerschap

Bij de diverse instituten in de directe omgeving van het innovatieve cluster wordt er op verschillende niveaus ondernemerschap in de Agri, Food en Health business onderwezen en toegepast.
Jeroen Bosch Academie verzorgt praktijk opleidingen voor zorgverleners en stimuleert innovatieve ontwikkelingen op het gebied van zorg en gezondheid en bij de HAS Kennis Transfer kunnen onderzoeksprojecten door (startende) bedrijven worden neergelegd onder professionele begeleiding.

image

Mensen maken het verschil

Het team van het Agri Food Health Innovation Centre is een klein team van ervaren ondernemers en investeerders. 

De jarenlange ervaring (gemiddeld > 25 jaar) in de Life Sciences sector en het daardoor opgebouwde grote netwerk staat ter beschikking van en ter ondersteuning aan de startende ondernemers.

image

Innovatief cluster

Het Agri & Food Plaza, waarvan de ZLTO (Zuidelijk Land- & Tuinbouw Organisatie) de initiatiefnemer is, is gevestigd in het Paleiskwartier. 
Naast (hoge) scholen die toegepaste kennis ontwikkelen op het gebied van Agri, Food & Health is op deze locatie tevens het grootste niet academische ziekenhuis van Nederland gevestigd. 
Bovendien bevinden zich binnen deze groep ook de Ondernemerslift Plus (ondersteunt vroege starters) en Agri Food Capital. Nergens is deze groep zoals zich dat op deze locatie heeft gevormd zo compleet en van een dergelijke hoogwaardige kwaliteit als in Noord Oost Brabant.