Glycostem werft kapitaal voor klinische fase I/ IIa-onderzoeken

Glycostem Therapeutics BV, een klinisch stadium en toonaangevend Natural Killer-celbedrijf, kondigde in september 2019 aan dat de Koreaanse investeerder, E&F Healthcare Holdings en de bestaande investeerder LUPUS Ventures B.V. (LUPUS) hebben geïnvesteerd om de volgende klinische ontwikkelingsstudie van het bedrijf te financieren. Samen met de recent toegekende Innovatiekrediet van de Nederlandse overheid (RVO's Innovatiekrediet- subsidie) plus verschillende commerciële inkomsten van ontwikkelingspartners; Glycostem heeft financiering voor de duur van de fase I / IIa-studie voor zijn hoofdproduct oNKord® in de indicaties van acute meyloïde leukemie (AML) en multipel myoloom (MM).

Troels Jordansen, CEO zei: “Met deze financiering kunnen we de klinische ontwikkeling van ons unieke en opwindende loodproduct vorderen; oNKord®. Het is ook een belangrijke stap in de behandeling met standaard, cellulaire immunotherapie producten bij moeilijk te behandelen kankerpatiënten. Wij verwelkomen E&F Healthcare Holdings graag als aandeelhouder. Het is de tweede keer dat LUPUS in Glycostem investeert en we zijn erg trots en vereerd om met deze twee unieke dynamische aandeelhouders samen te werken. Sinds de eerste investering door LUPUS heeft Glycostem zijn doelstellingen bereikt, de mijlpalen bereikt en vordert volgens plan. De GMP-licentie (aangekondigd op 25 juni 1919) zal de productie van oNKord® vergemakkelijken voor de fase I / IIa klinische proeven voor ons belangrijkste product oNKord® in.

Contact: Troels Jordansen +31 6 1834 5326 - Troels@Glycostem.com - www.Glycostem.com; AML vanaf begin 20, gevolgd door MM-indicatie 12 maanden later, is een goed voorbeeld van hoe snel we zijn gevorderd. We hebben echter ook grote vooruitgang geboekt op het gebied van cel opbrengst, automatisering en het opzetten van onze eigen CAR-NK-producten