Eggciting nieuws, lancering van de Eggcheff!

Nederlandse uitvinding - een gekookt ei of roerei in een minuut
Na meer dan 10 jaar onderzoek heeft het Nederlandse bedrijf Eggciting Products met succes twee apparaten ontwikkeld die in een minuut een gekookt ei of roerei kunnen koken. De voordelen voor foodservice: een vers aanbod van hoge kwaliteit, geen personeel nodig, tijdbesparend en energiebesparend. Bovendien leveren de apparaten een belangrijke bijdrage aan de bestrijding van voedselverspilling. De Nederlander Marcel Bivert reist de wereld rond voor zijn werk en is een fan van een smakelijk gezond vers ontbijt maar heeft niet veel tijd in de ochtend. Hij zou dol zijn op een zacht gekookt ei net als thuis of roerei gemaakt naar zijn voorkeur. Hij kon het niet vinden in hotels, zelfbedieningsrestaurants, fastfoodrestaurants, gemak winkels of zelfs die beroemde koffieketen. “Dat moet veranderen”, dacht de business-developer. Hij bracht een team van ingenieurs, mensen uit de hotelbranche en een voedselproductiebedrijf samen. Het resultaat: twee gepatenteerde apparaten die even eenvoudig als geniaal zijn.
De Eggcheff.

Zeer snel en vers, geen verspilling
De Scrambled Eggcheff maakt in een minuut roerei. Verse ingrediënten zoals tomaat, paprika, ui en kaas kunnen worden toegevoegd en op bestelling worden gekookt. In hetzelfde tijd dat je op je koffie wacht! Het apparaat kan ook andere ontbijtproducten bereiden, zoals haver, eiwitten en andere gezonde opties. Zelfs een mok-cake zou een optie kunnen zijn. De porties worden per consument gemaakt, wat geen verspilling meer betekent voor hotels. Dit bespaart zoveel vermeden verspilling dat het apparaat zichzelf binnen een jaar terugbetaalt. Het Eggcheff-fornuis brengt de kooktijd van een ei van twaalf minuten terug naar één die nog nooit eerder is gedaan. U kunt kiezen voor een perfect zacht, medium of hardgekookt ei. Beide apparaten bieden de mogelijkheid om een ​​zeer snel, vers gepersonaliseerd ontbijt te serveren zonder verspilling in plaats van een industrieel verwerkt product. De slanke apparaten kunnen overal worden geplaatst omdat ze ventless zijn. Dit alles zonder personeel of een keuken.

Wereldwijd belang
De door Eggciting Products ontwikkelde apparaten gebruiken een nieuwe gepatenteerde hybride verwarmingstechniek, de meest energie-efficiënte manier om eieren te koken. Er wordt geen stoom of andere dampen geproduceerd, dus er is geen ventilatie nodig. Ideaal voor het ontbijtbuffet in een hotel, maar bijvoorbeeld ook voor een koffiebar. “Consumenten kunnen het heel gemakkelijk en veilig zelf bedienen”, zegt Bivert. “Met slechts een druk op de knop kan het perfecte ei worden gekozen uit de Eggcheff-kookplaat. De roerei kookt en mengt een roerei en voegt zelfs de spatel automatisch toe in de beker of mok. Dit gebeurt allemaal in dezelfde tijd dat u op uw koffie wacht.

" Er is nu wereldwijd belangstelling voor de uitvindingen van Eggciting Products. Bivert: “Hotels, zelfbedieningsrestaurants, fastfoodketens en on-the-go retailers hebben allemaal concrete interesse getoond in onze uitvindingen. ”De apparaten worden in oktober 2019 onthuld op de Host Milan!
Nieuwsgierig? Bekijk het op de volgende link.

Neem voor meer informatie over The Eggcheff contact op met Marcel Bivert via +31-617760424 of marcel.bivert@eggcitingproducts.com